top of page
Den Haag | Studio Den Haag Fotografie | Den Haag

Zoo ik iets ben, ben ik een Hagenaar

STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE heeft geen vaste werkplek. Er is namelijk geen stad die zich zo goed leent als backdrop voor fotografie als Den Haag.

 

 

Den Haag heeft prachtige parken, eindeloos veel winkels, sjieke pleinen, vele gezellige buurtjes,het indrukwekkende Binnenhof en natuurlijk het strand. Allemaal top-locaties voor bijzondere fotografie. Vandaar: STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE

Geen Gewoon Haagsch meisje

IMG_4931.jpg

STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE is opgericht door Marieke van Dinteren.

Marieke begon haar carrière in 1997 als freelance journalist. Zij publiceerde in vele bekende tijdschriften, waaronder Marie Claire, Viva, Mens' Health, Red, & Mind Magazine en Ouders van Nu. Ook was zij nauw betrokken bij de totstandkoming van Bestseller FLOW en Grazia.

In 2013 emigreerde Marieke met haar gezin naar Sydney. Hier ontwikkelde zij zich als fotograaf met een passie voor sport-, dans- en surffotografie. Voor haar foto-serie "Young Ballerina" ontving zij een vermelding in de top 100 van meest veelbelovende kunstwerken door de jury van de international SeeMe Community. Haar werk werd in die periode  tentoongesteld in de Art Gallery in Soho.

Daarnaast werd zij op basis van haar eigen websites steeds vaker gevraagd om content en websites voor anderen te ontwerpen. In Augustus 2019 keerde Marieke terug naar Den Haag.

FRIENDS

LimeStone Pictures.                                              

software-development-freshwaterit.png
Artistieke Fotografie | Studio Den Haag Fotografie

INTERESTED TO HEAR OUR STORY?

bottom of page