Dansfoto-dansfotografie-dansfoto-shoot-Den-Haag_edited.png

Dansfotografie & dans-fotoshoots boek je bij STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE.

Dansfotografie & dans fotoshoots in Den Haag boek je bij STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE. Voor professionele en bijna professionele dansers in alle genres.  

 

STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE verzorgt dans-portfolio's voor audities en instagram-shots, maar ook fotografie voor dansscholen, dansgezelschappen & danswinkels. Boek nu een dans-fotoshoot.

WAAROM  EEN DANS FOTOSHOOT ?

01

Dansfoto's zijn je visitekaartje. Voor audities, maar ook als je je wilt presenteren aan een gezelschap in het buitenland, is het vaak een vereiste dat je over representatief materiaal beschikt. 

02

Goede dansfoto's kunnen een boost geven aan je instagram profiel en kunnen helpen om je naamsbekendheid in de danswereld te vergroten

03

Een goed portfolio is onmisbaar voor een agent of om een agent te krijgen. Hoe gevarieerder jouw portfolio is, hoe beter.

04

Een dance-shoot is

Fun!

SDH LOGO - DEF - Futura light.png

DANSFOTOGRAFIE PORTFOLIO

STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE heeft een passie voor dans en werkte met dansers van de The European School of Ballet, van de Tanya Pearson Academy in Sydney, Lucia Marthas in Amsterdam, maar ook met internationale dansers die voor workshops bij Het Nederlands Dans Theater in Nederland waren.

STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE maakt bij voorkeur geen gebruik van standaard backdrops of kunstmatige  belichting. Een artistiek beeld, op een bijzondere locatie, maakt je dansfoto namelijk pas echt bijzonder. Dans fotoshoots kunnen worden geboekt in binnen- en buitenlocaties en met of zonder visagie. In overleg kan eventueel ook kleding geleverd worden.