Fitnessfoto-fotograaf-Den-Haag.jpg


BOOK A FITNESS-SHOOT  &
TRACK YOUR PROGRESS@


STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE

STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE verzorgt fitness fotoshoots, fitness-fotografie & fitness portfolio's voor iedereen die een passie heeft voor fitness en biedt professionele fotografie voor personal trainers, sportscholen, sportbrands & sportwinkels.

 

Hoe belicht je de verschillende spiergroepen efficiënt?  Welk licht is flatterend en wat juist niet? En hoe fotografeer je een sportschool of studio zo dat het werkt? STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE heeft de ervaring. Ben je trots op je harde werk? Probeer zelf een keer een fitness fotoshoot!

 WAAROM EEN FITNESS FOTOSHOOT?

Fitnessfoto-fotograaf-Den-Haag

01

In de fitnesswereld is je lichaam je visitekaartje. Zelf foto's nemen op een i-phone werkt prima, maar als je een stapje verder wilt, is een  professionele fitness fotoshoot eigenlijk onmisbaar.

02

Goede foto's zijn belangrijk om je instagram profiel een professionele uitstraling te geven en kunnen helpen om je naamsbekendheid in de fitnesswereld te vergroten.  

03

Een fitnessfoto geeft je sterke en zwakke punten feilloos weer, en kan dus een goed hulpmiddel zijn om je doel te bereiken wanneer je aan het trainen bent of in voorbereiding op competities. 

04

Professionele fitnessfoto's zijn nodig bij aanmeldingen voor competities in het buitenland, of wanneer je je  portfolio up to date wilt houden, bijvoorbeeld voor je werk als fitnessmodel. 

Fitnessfoto-fitness-shoot- fitnessfotograaf-Den-Haag.jpg

ARE YOU READY

TO PUSH YOURSELF

OUT OF YOUR COMFORT ZONE?