Webdesign | Fotografie | Studio Den Haag Fotografie

STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE schrijft, ontwerpt en fotografeert. Zo hebben opdrachtgevers altijd één aanspreekpunt en voorkom je eindeloze vergaderingen tussen verschillende partijen. Dat scheelt tijd & geld.

Waarom een website op basis van Fotografie ?

Een complete website wordt geleverd inclusief fotografie, tekst en design. Natuurlijk is het aanleveren van eigen tekst en fotografie ook mogelijk. Het werken met stockfotografie raden wij met oog op SEO optimalisatie af.

 

Bij het ontwerpen van je website staat  het gebruikersgemak centraal. Is de website overzichtelijk? Zijn de shop & het betalingssysteem klantvriendelijk ingericht? Is de belangrijkste informatie goed te vinden? Past het webdesign en taalgebruik bij jouw bedrijf en doelgroep?

Je website wordt beter gevonden met professionele fotografie!

Eenvoud. Gebruikersgemak. Krachtige fotografie. SEO-vriendelijke tekst.
 

Webdesign | Fotografie | Den Haag

SUCCESVOLLE SEO STRATEGIEËN

Je hebt niets aan een mooie website als je niet gevonden wordt. STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE heeft voor klanten uitstekende SEO resultaten behaald.

Verschillende opdrachtgevers belandden binnen twee maanden op pagina één van Google. Ook met populaire zoektermen. Het gebruik van custom fotografie en SEO gerichte tekst speelt hierbij een belangrijke rol.

OPTIES

OPTIES

Ben je op zoek naar een simpele one-pager of juist naar een uitgebreide website met betaalfuncties, een shop, een geïntegreerd boekingssysteem en (video) galerijen om je producten te laten zien? Het is allemaal mogelijk.

Ook het zelf beheren van content is bespreekbaar.

Het ontwerp wordt altijd afgestemd op de huisstijl en uitstraling van je bedrijf.  Zoek je een luxe, robuuste of eigentijdse sfeer? Iedere keuze in het ontwerp draagt hieraan bij.

HOSTING

Websites worden ontworpen in WIX. Iedere website wordt op maat ontwikkeld. Er wordt geen gebruik gemaakt van standaard templates.

Voor IT oplossingen die niet binnen onze expertise passen, werken wij samen met Freshwater IT. Indien nodig kunnen alle specifieke aanpassingen custom gecodeerd worden.

STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE zorgt voor een stressloze installatie of verhuizing van een bestaande of nieuwe website.

 

Webdesign | Fotografie | Studio Den Haag Fotografiee - Ricky Logan Photography0002 kopie.jpg

TEKST

Hoe vertel je potentiële klanten waarin jouw bedrijf zich onderscheidt van anderen? Wat zijn de hoofd- en bijzaken? Welke toon past daarbij?

 

STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE helpt je om jouw boodschap helder en 'SEO vriendelijk' te formuleren, zodat ook de vindbaarheid in Google wordt geoptimaliseerd. 

Wat kost een complete website met fotografie?

STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE werkt met vooraf besproken budgetten. Tijdens een intake bespreken we de doelen, mogelijkheden en het budget. Er is veel mogelijk. Wil je alles aan ons uitbesteden? Dat kan. Lever je liever zelf de tekst en fotografie aan? Ook dat kan.

Webdesign | Fotografie | Studio Den Haag Fotografie

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? We bespreken het graag tijdens een kop koffie!

COFFEE MAKES EVERYTHING POSSIBLE

Webdesign gebaseerd op fotografie

Tips bij het ontwerpen van een website op basis van fotografie

Maak gebruik van custom fotografie. Stockfoto's vertellen niets over jou. Ook voor je vindbaarheid op Google is stockfotografie niet ideaal. 

Houd je website compact. Met een rustig webdesign en een overzichtelijke structuur, houd je de aandacht makkelijker vast.

Trends zijn vaak snel voorbij. Kies daarom voor een webdesign dat bij jouw bedrijf past. Op die manier blijft je website ook veel langer actueel.

Benieuwd wat een website kost? Meer weten?

Neem  hier vrijblijvend contact op.