Webdesign | Fotografie | Studio Den Haag Fotografie

Waarom een webdesign inclusief fotografie en tekst van Studio Den Haag Fotografie:

Rust, eenvoud en sfeer. Webdesigns van STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE zijn gericht op gebruikersgemak. Onderscheidende fotografie, SEO-vriendelijke tekst en een duidelijke menustructuur. Het uitgangspunt: simplicity.

Rust, Eenvoud & Sfeer....

DSC_8285.jpeg
Webdesign | Fotografie | Studio Den Haag Fotografie

Waarom een website inclusief fotografie?

Een goede website wordt beter gevonden met custom fotografie. Daarom maakt STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE voor webdesigns graag gebruik van fotografie van hoge kwaliteit.  

Het gebruikersgemak staat centraal bij ieder ontwerp. Is je website overzichtelijk? Is de belangrijkste informatie goed te vinden? Past het webdesign en taalgebruik bij jouw bedrijf en doelgroep? Zijn er genoeg mogelijkheden om contact op te nemen? Het draagt allemaal bij aan een betere conversie.

Je website wordt beter gevonden met professionele fotografie!

Webdesign | Fotografie | Studio Den Haag Fotografie

Ellen: Zes weken nadat mijn nieuwe website online stond, begonnen de aanvragen binnen te stromen. Niet alleen was het webdesign precies zoals ik had gewild, maar ik werd dus ook ineens gevonden! www.evinterieuradvies.nl

COFFEE MAKES EVERYTHING POSSIBLE

Complete Websites | Fotografie & Tekst |SEO Optimalisatie

Kennismaken?

Met nieuwe opdrachtgevers drinken we graag een kop koffie, terwijl we rustig bespreken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Ieder design is uniek. Wij bieden:

SUCCESVOLLE SEO STRATEGIEËN

Je hebt niets aan een mooie website als je niet gevonden wordt. STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE heeft uitgebreide kennis van SEO en heeft voor klanten uitstekende resultaten behaald.

Verschillende opdrachtgevers belandden binnen twee maanden op pagina één van Google, zelfs met populaire zoektermen. Het gebruik van Custom fotografie en SEO gerichte tekst speelt hierbij een belangrijke rol.

STIJLVOLLE & FUNCTIONELE WEBDESIGNS

Heb je een webshop of een online boekingssysteem nodig? Of ben je al geholpen met een simpele 'one-pager?' Hoe groot of klein jouw website ook is, we helpen je graag. 

 

Ieder ontwerp wordt volledig afgestemd op je product of dienst. Welke sfeer en uitstraling past bij je bedrijf? Wat werkt wel en niet voor de doelgroep? Zoek je een luxe, robuuste of eigentijdse sfeer? Iedere keuze in het ontwerp draagt hieraan bij. Design, fonts en fotografie zijn bepalend voor de uitstraling van jouw bedrijf. 

HOSTING

STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE zorgt voor een stressloze installatie of verhuizing van een bestaande of nieuwe website.

Websites worden ontworpen in WIX. Iedere website wordt op maat ontwikkeld. Er wordt geen gebruik gemaakt van standaard templates.

Voor IT oplossingen die niet binnen onze expertise passen, werken wij samen met Freshwater IT. Indien nodig kunnen alle specifieke aanpassingen custom gecodeerd worden.

 

TEKST

Hoe vertel je potentiële klanten waarin jouw bedrijf zich onderscheidt van anderen? Wat zijn de hoofd- en bijzaken? Welke toon past daarbij?

 

Veel hangt af van de doelgroep die je voor ogen hebt. Het is daarnaast van belang dat de belangrijkste informatie op de juiste plek te vinden is en dat de tekst toegankelijk geschreven is.

STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE helpt je om jouw boodschap helder en 'SEO vriendelijk' te formuleren, zodat ook de vindbaarheid in Google wordt geoptimaliseerd. 

Wij werken graag met vrouwelijke ondernemers ... 

Webdesign | Fotografie | Studio Den Haag Fotografie

STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE ontwierp websites voor o.a. interieur-stylisten, theater-producenten en evenementenbureaus.

 

Opdrachtgevers zijn kleine & middelgrote bedrijven die niet afhankelijk zijn van uitgebreide databases. In samenwerking met één van onze partners is dit uiteraard wel mogelijk.

LOGO SDH.png
branding-fotografie-productfotografie - Studio Den Haag Fotografie

TRANSPARANTE TARIEVEN

STUDIO DEN HAAG FOTOGRAFIE werkt met vooraf besproken budgetten, zodat je achteraf geen verrassingen krijgt. ​Tijdens een intake bespreken we de doelen, wensen en het budget. Er is veel mogelijk. Wil je alles aan ons uitbesteden? Dat kan. Lever je liever zelf de tekst en fotografie aan? Ook dat kan.

 

Ben je op zoek naar een one-pager of juist naar een uitgebreide website met betaalfuncties, een geïntegreerd boekingssysteem en (video) galerijen om je producten te laten zien? Het is allemaal mogelijk. Ook het zelf beheren van content is bespreekbaar.

Maak gebruik van custom fotografie. Stockfoto's vertellen niets over jou. Ook voor je vindbaarheid op Google is stockfotografie niet ideaal. 

Houd je website compact. Met een rustig webdesign en een overzichtelijke structuur, houd je de aandacht makkelijker vast.

Trends zijn vaak snel voorbij. Kies daarom voor een webdesign dat bij jouw bedrijf past. Op die manier blijft je website ook veel langer actueel.

Webdesign | Fotografie | Studio Den Haag Fotografie

 STAY AHEAD OF YOUR COMPETITION 

Webdesign gebaseerd op fotografie

STUUR MIJ EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Benieuwd wat een website kost? Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

CONTACT